English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Valentine's Concours Carnauba Wax Παρουσίαση by Aetolofitis

Παρουσίαση του Valentine's Concours Carnauba Wax από την προσωπική συλλογή του Mr.Aetolofiti. Την παρουσίαση επιμελήθηκε ο ίδιος και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα που την μοιράστηκε μαζί μας!
clip_image001
Valentine's Concours Carnauba Wax 
Μερικα λογια απο το site της εταιριας:We believe this is the finest wax polish for cars in the world. Made in England; hand-blended, hand-poured. More than 80% of solid content is No 1 Grade Premium Yellow Carnauba wax. Valentine's does not contain abrasives. It will not scratch or remove any of your precious paint. Painstakingly blended and hand-poured, providing exceptional quality. Goes on like butter, polishes off like a dream to produce a brilliant, silk-smooth, tough, deep gloss finish. Wipes off plastic and rubber trims without staining. Safe and effective on all types of automobile paintwork and clear-coat finishes.

Εντυπωσεις:
Το valentines concours απο την στιγμη που το ειδα στην παρουσιαση του στο forum μας, εγινε ποθος μου. Αλλωστε μου αρεσουν πολυ τα κερια με υψηλο ποσοστο Nuba καθως η ζεστασια που προσφερουν ειναι εξαιρετικη. Επιτελους μπορω να πω μερικα λογια επειδη ειναι στα χερια μου. Η συσκευασια που χρησιμοποιηθηκε ειναι το κλασσικο πλαστικο βαζακι αλλα ειναι καλης ποιοτητας!Μια ομορφη ετικετα πανω στο καπακι με το λογοτυπο της εταιριας και την ονομασια του κεριου το κανουν ακομη πιο εντυπωσιακο.Ενω στα πλαγια εχει ακομη μια με τις οδηγιες εφαρμογης του!!!
Ανοιγοντας το καπακι ηρθα αντιμετωπος με μια ευχαριστη εκπληξη... υπηρχε μια μεμβρανη για να κραταει φρεσκο το περιεχομενο. Οταν βλεπω κατι τετοιο σε ενα κερι με κανει να το συμπαθω ιδιαιτερα καθως μου αρεσει να ειμαι ο πρωτος που θα το αγγιξει! Αντιθετα με αυτο μολις την τραβηξα μου ηρθε μια μικρη απογοητευση. Εντονες νοτες απο διαλυτες ενω το αρωμα του δεν γινετε αντιληπτο καθως το καλυπτει αυτη η εντονη οσμη! Εδω θα ηθελα την γνωμη του Χρηστου καθως δεν καταλαβαινω την υπαρξη τους... Κατα τα αλλα το Χρωμα του απαλο κιτρινο. Στην αφη του καπως πιο σκληρο απο το Autobrite ενω με μια μικρη κινηση αφησε ελαια πανω στο δαχτυλο μου! Τα αποτελεσματα του κεριου ειναι φανταστικα αυτο βεβαια οφειλεται και το υψηλο ποσοστο του σε carnauba που αγγιζει το 80%! Ενω υποσχεται μεγαλη διαρκεια.
Το pot που χρησιμοποιηθηκε ειναι το κλασσικο πλαστικο βαζακι αλλα ειναι καλης ποιοτητας!(Κατα ενα περιεργο λογο δεν μου ηρθε το κουτι που το συνοδευε σε ολες τις φωτο :AddEmoticons04211 ) Μια ομορφη ετικετα πανω στο καπακι με το λογοτυπο της εταιριας και την ονομασια του κεριου το κανουν ακομη πιο εντυπωσιακο. Στα πλαγια εχει ακομη μια με τις οδηγιες εφαρμογης του!!!
Ανοιγοντας το καπακι ηρθα αντιμετωπος με μια ευχαριστη εκπληξη... υπηρχε μια μεμβρανη ωστε να κραταει φρεσκο το περιεχομενο.Αντιθετα με αυτο μολις την τραβηξα μου ηρθε μια μικρη απογοητευση. Εντονες νοτες απο διαλυτες ενω το αρωμα του δεν γινετε αντιληπτο καθως το καλυπτει αυτη η εντονη οσμη! Εδω θα ηθελα την γνωμη του Χρηστου καθως δεν καταλαβαινω την υπαρξη τους... Κατα τα αλλα το Χρωμα του απαλο κιτρινο. Στην αφη του καπως πιο σκληρο απο το Autobrite ενω με μια μικρη κινηση αφησε ελαια πανω στο δαχτυλο μου! Τα αποτελεσματα του κεριου ειναι πολυ φανταστικα! Ενω υποσχεται και μεγαλη διαρκεια.
Ευχαριστω πολυ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου