English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Pinnacle Souveran-Παρουσίαση by Aetolofitis

Παρουσίαση του Pinnacle Souveran από την προσωπική συλλογή του Mr.Aetolofiti. Την παρουσίαση επιμελήθηκε ο ίδιος και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα που την μοιράστηκε μαζί μας!

image
image
Pinnacle Souveran
Μερικα λογια για την συσκευασια του κεριου:
Απο την στιγμη που αρχισαν να με ενδιαφερουν τα φυσικα κερια δεν θα μπορουσε να μην πεσει πανω στο ματι μου αυτο το υπερ-κερι! Το θεωρο "υπερ" καθως πραγματικα εκτος οτι η τιμη του ειναι σχετικα λογικη (σε σχεση με αλλα διπλασιας -τριπλασιας... τιμης) σε εντυπωσιαζει απο την πρωτη στιγμη και σου δινει την αισθηση οτι ειναι ενα κερι ποιημα!!! Ας ξεκινησουμε με την συσκευασια. Ολα βρισκονται μεσα σε ενα ομορφο μαυρο κουτι το οποιο εχει το λογοτυπο της εταιριας και του κεριου και επανω και στα πλαγια! Μαζι και οπως πολλα αλλα κερια ερχεται και ενα κλασικο applicator κιτρινο.Μια πετσετα cobra jr συνοδευει το κερι και το μονο που εχω να πω ειναι οτι θα παρω και αλλες τετοιες καθως ειναι πολυ ποιοτικη. Τελος μεσα στο κουτι υπαρχει και ενα πιστοποιητικο γνησιοτητας. Πραγματικα με εντυπωσιασε η Pinnacle στο θεμα εμφανισης.
Στο βαζακι τωρα. Πολυ καλης ποιοτητας πλαστικο που μου δινει την εντυπωση οτι ειναι γυαλινο! Ενω το χρωμα του ειναι μαυρο γυαλιστερο και στο φως φαινεται πραγματικα πολυ ωραιο!

Εντυπωσεις για το κερι:
Ανοιγοντας το κερι δεν ηξερα τι να πρωτο κανω... να συνεχιζω να το μυρισω ή να τρεξω να κανω την παρουσιαση του για να το μοιραστω μαζι σας. Τελικα αποφασισα να το μυριζω οσο θα κανω την παρουσιαση του. Η μυρωδια του κατα την γνωμη καλυτερη απο οποιο αλλο κερι και αν εχω μυρισει... Εντονη μυρωδια απο μπανανα και στο βαθος καρυδα! Απολαυση σκετη!!! Το κερι αυτο δινει εξαιρετικο αποτελεσμα σε μαυρα και κοκκινα οχηματα με πολυ βαθος , ζεστασια και υγραδα! Το αρνητικο του ειναι η διαρκεια περιππου στους 2 μηνες αλλα ποιος νοιαζεται? Μακαρι να κερωνα καθε μερα!!! Η Pinnacle αναφερει οτι προκειτε για pure Ivory carnauba. Τελος αξιζει να αναφερω πως προκειτε για ενα λιγο σκληροτερο κερι ενω περιεχει αρκετα ελαια τα οποια γινονται αντιληπτα με το πρωτο αγγιγμα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου