English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Auto Waxes-Collector Aetolofitis

Πρώτος συλλέκτης για τα χρονικά του Auto Waxes, είναι ο Mr.Aetolofitis.
Το nickname που αναγράφεται στην παρουσίαση μας, είναι το ίδιο με αυτό που χρησιμοποιεί στα διάφορα forum σχετικά με το detailing του αυτοκινήτου, απ’όπου ήρθαμε σε επαφή…! Ο Aetolofitis, ή Alex όπως τον φωνάζουμε δέχτηκε χωρίς χρονοτριβές να μας παρουσιάσει την συλλογή του! Ήδη μετά από 2-3 λεπτά από το κάλεσμα βοήθειας για την εύρεση του πρώτου Auto Waxes COLLECTOR, δέχτηκα ένα e-mail με μερικές φωτογραφίες μιας πλούσιας ελληνικής συλλογής…! Το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν έμαθα ότι ο συγκεκριμένος Collector είχε την ίδια ηλικία μ’εμένα....ετσι μου απέδειξε όχι μόνο ότι είμαστε πολλοί όσοι ασχολούνται με τα κεριά αυτοκινήτων, αλλά και ότι καλύπτουμε ένα μεγάλο εύρος ηλικιών!
Ζητώ συγνώμη για την «φλυαρία» μου και ας περάσουμε αμέσως στην παρουσίαση της συλλογής του:
Μία γενική εικόνα της συλλογής όπου διακρίνονται κεριά διαφόρων κατηγοριών(αναφορικά με το κόστος κτίσης ή το ποσοστό περιεκτικότητας σε φυσικό κερί carnaubas για παράδειγμα)

clip_image002
Από αριστερά προς τα δεξιά έχουν στοιχηθεί τα εξής κεριά:
valentines concours,migliore primo v1,zymol concours,auto finesse spirit,rubbish boys original edition,victoria concours,migliore presidenziale,raceglaze 55,celleste detaglio v2,migliore frutta,pinnacle souveran ,migliore original,lusso oro,victoria collectors,e-zyme natura,autobrite distinction


clip_image004
Στην αυτοκρατορική του θέση το autofinesse desire
clip_image006
Το scholl vintage

clip_image008
Το Raceglaze Black Label

Μόλις είδαμε μια καταπληκτική συλλογή με πολλά κεριά carnauba, αρκετά απ’τα οποία πολύ σπάνια (το autobrite distinction για παράδειγμα)…! Ο Alex μας έχει παρουσιάσει κατά καιρούς ορισμένες από τις δουλειές του με τα παραπάνω κεριά, οι οποίες έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στα μέλη διαφόρων forum σχετικά με την περιποίηση του αυτοκινήτου(cardetailing, carnaubasandmore κλπ.), τα μέλη των οποίων θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως χομπίστες με προσοχή στην λεπτομέρεια για να «κατακτήσουν» την τελειότητα! Άλλωστε αυτός είναι ο σκοπός της περιποίησης του αυτοκινήτου…!
Κλείνοντας την πρώτη μας παρουσίαση θέλω να ευχαριστήσω τον Mr.Aetolofiti για την βοήθεια και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και τους Administrators των παραπάνω 2 forum για την βοήθεια και την άδεια που μου έδωσαν για να «περιπλανιέμαι» στις σελίδες των forum τους και να συλλέγω πληροφορίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου